Store Policy

Verzending & Retour

Standaard levering in Belgie (6,25 euro)

Vanaf een aankoopbedrag van 150 euro gratis verzending

Ophalen in de winkel (gratis)

Ophalen in onze winkel Markt 7,3980 Tessenderlo dag na bestelling tijdens de openingsuren

Bent u niet tevreden met uw aankoop, dan kunt u het pakket retourneren.

U dient het pakket binnen 7 dagen na ontvangst terug te sturen.

 

 

Wij accepteren geen ongestempelde retouren.

 

Artikel ruilen in andere maat: 

  • artikel terugsturen op uw kosten of na afspraak terugbrengen naar KRILIE,Markt 7,3980 Tessenderlo 

  • u geeft ons een seintje via e-mail in welke maat u wenst te ruilen

  • artikel wordt opnieuw in andere maat opgestuurd of binnen een straal van 15km gebracht

  • indien uw maat niet meer beschikbaar is wordt uw geld terug gestort (prijs van het artikel)

 

Artikel terugsturen (indien u het niet wenst te houden)

  • artikel terugsturen op uw kosten of na afspraak terugbrengen naar KRILIE,Markt 7,3980 Tessenderlo

  • Prijs van het artikel wordt teruggestort (u krijgt uw geld terug).

  • u geeft ons een seintje via e-mail met de reden waarom u terugstuurt.

Terug sturen in originele staat met het kassatiket erbij.Het product moet voorzien zijn van de orginele etiketten.

 

  • Solden Outlet artikelen worden niet geruild of teruggenomen.

  • cadeaubonnen zijn niet-restitueerbaar en kunnen enkel opgekocht worden in onze winkel in Tessenderlo,markt 7.

Payment Methods

-  Bancontact, Maestro, Mastercard en Visa

-  betalen via online overschrijving

 

Store Policy

PRIVACY POLICY

kriliewebshop  is een website geregistreerd op naam van Liesbet Arrazola de Onate in België onder het BTW nummer BE 0649.754.894

 (“wij”, “we”, “onze”, “ons”). De hoofdzetel is gelegen te Markt 7,3980 Tessenderlo, België. Wij zijn commercieel actief op  (de “website”, “site”). In deze Privacy Policy beteken ik de verwijzingen naar “u” elke persoon die ons of de website gegevens verstrekt. Bescherming van de persoonlijke levenssfeer. Krilie hecht veel belang aan de privacy van de gebruiker van zijn website en respecteert daarom de wet op de bescherming van de persoonlijke levenssfeer inzake de verwerking van persoonsgegevens. Wij zullen enkel maar informatie verzamelen wanneer dat voor ons noodzakelijk en relevant in de communicatie naar u toe.

 

De website is vrijblijvend te bezoeken en daarbij kan u informatie raadplegen zonder het doorgeven van persoonlijke gegevens. 

Krilie verzamelt de door u verstrekte persoonlijke gegevens en behandelt ze in overeenstemming met de bepalingen van de wet van 8 december 1992 betreffende de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998. Hierin wordt rekening  gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995. De gegevens worden behandeld als vertrouwelijke informatie en worden noch uitgewisseld, noch verhuurd, noch verkocht aan derden, behalve om te voldoen aan wettelijke verplichtingen en in geval van uitdrukkelijk verzoek van de gerechtelijke autoriteiten of politiediensten.

 

De informatie wordt verzameld met oog op:

 

– bezoekers op onze website te identificeren.

– het verstrekken van de door uw gevraagde informatie.

– marketingdoeleinden (klantenvoordelen, direct mail, opiniepeilingen…)

 

Cookies

De website kan gebruik maken van cookies. Dit zijn kleine tekstbestandjes die op de harde schijf van uw computer bewaard worden. Deze bevatten geen persoonlijke informatie, maar dienen om jouw volgend bezoek aan onze site te vergemakkelijken. U kan het gebruik van cookies uitschakelen in uw browserinstellingen. Hou er wel rekening mee dat daardoor het bezoek aan deze website minder vlot kan verlopen.

De website maakt gebruik van dienst van Wix. Wix maakt gebruik van cookies om statistieken van een website te verzamelen en gedetailleerde analyses weer te geven (inclusief uw IP-adres). 

 

 

 

Uw persoonsgegevens

U kan uzelf, kosteloos en op verzoek, steeds verzetten tegen het gebruik van uw gegevens voor direct marketing. Daartoe kan u zich schriftelijk richten tot Krilie,Markt 7, 3980 Tessenderlo, België of via liesbetarrazola@outlook.com

U beschikt over een wettelijk recht op inzage en eventuele correctie van uw persoonsgegevens. U  kan op elk ogenblik vragen dat uw persoonsgegevens uit het bestand van Krilie verwijderd worden. U kan zich hiervoor wenden tot liesbetarrazola@outlook.com

Door de website te gebruiken, aanvaardt u de op dat ogenblik geldige privacybeleid en gebruikersvoorwaarden. Krilie behoudt zich het recht voor om op elk ogenblik dit privacybeleid te wijzigen, aan te passen of te vervangen zonder voorafgaande kennisgeving. Het is aldus raadzaam deze privacyverklaring regelmatig na te lezen.

 

Deze privacyverklaring valt onder de Belgische wetgeving.

Meer informatie over de wet van 8 december 1992 tot bescherming van de persoonlijke levenssfeer ten opzichte van de verwerking van persoonsgegevens, gewijzigd door de wet van 11 december 1998, waarin rekening wordt gehouden met de Europese richtlijn van 24 oktober 1995, vindt u terug op http://www.privacy.fgov.be.